Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vieira: Mă gândesc să plec la Tottenham

Vieira: Mă gândesc să plec la Tottenham

Vieira: Mă gândesc să plec la Tottenham
Sursa foto: Patrick Vieira
19 Sep 2009   •   12:02

Fostul mijlocaş al lui Arsenal, Patrick Vieira, a recunoscut că va lua în considerare o mutare la Tottenham Hotpsur, de la actualii campioni italieni- Internazionale Milan, deoarece are nevoie să apară mai des în prima echipă pentru a-şi asigura un loc în lotul Franţei pentru Cupa Mondială din Africa de Sud.

Jucătorul a fost aproape de un transfer în vară, deşi declara că nu s-ar trabsfera la echipa englezească din respect pentru fanii tunarilor.

Totuşi, acum a recunoscut că perspectiva de a lucra cu antrenorul lui Tottenham, Harry Redknapp, l-ar putea convinge să facă pasul înapoi în insulă.

"Am un mare respect pentru antrenor", declara acesta pentru The Evening Standard."Este o persoană sub comanda căreia pot lucra deoarece îmi place personalitatea sa. iar fiecare jucător pe care îl ştiu şi a lucrat cu el a fost cu adevărat fericit.?

Vieria s-a aflat pe banca de rezerve când Inter a întâlnit Barcelona în Champions League, iar în acest sezon de Serie A a apărut în două din cele patru meciuri ale clubului italian.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Tottenham
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close