Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Viitorul sună bine pentru Anglia. Germania, răpusă de puştii lui Capello

Viitorul sună bine pentru Anglia. Germania, răpusă de puştii lui Capello

Viitorul sună bine pentru Anglia. Germania, răpusă de puştii lui Capello
20 Noi 2008   •   02:20

Anglia a obţinut a cincea victorie consecutivă cu Fabio Capello pe banca tehnică, după ce a învins cu 2-1 o puternică selecţionată a Germaniei, chiar pe terenul ei. Cu o sumedenie de jucători de bază absenţi, Capello a riscat şi a optat pentru o echipă tânără. Mutarea lui curajoasă a fost răsplătită de un joc impresionant, plin de vigoare şi de evoluţii încurajatoare din partea unor jucători de rezervă.
?Sunt foarte fericit pentru că astăzi am văzut unii jucători evoluând foarte bine şi aveam nevoie să îi cunosc mai bine. Rezultatul este important, însă performanţa este una foarte mare, pentru că am jucat în Germania, contra unei echipe bune. Am jucat foarte bine şi ne-am creat multe ocazii. Mi-a plăcut atitudinea echipei, care a jucat cu încredere şi personalitate?, a declarat Fabio Capello.
Căpitanul John Terry a adus golul victoriei cu o lovitură de cap pe finalul partidei de la Berlin. Terry a transformat lovitura liberă executată de Stewart Downing, după ce mai devreme fusese implicat într-o neînţelegere cu Scott Carson ce a oferit Germaniei golul egalizator. Cei doi nu s-au înţeles să degajeze un balon, iar rezerva nemţilor Patrick Helmes a punctat. Matthew Upson dusese dominanta formaţiei a Angliei în avantaj după un corner executat de impresionantul Downing.
?Suntem încântaţi că am reuşit să învingem o foarte puternică formaţie a Germaniei. A fost un amical, dar am învăţat multe, nu numai pe teren, dar şi în cantonament. Am spus că tinerii noştri sunt neînfricaţi şi au arătat asta şi pe teren, astfel că avem semne încurajatoare pentru viitor?, a declarat John Terry pentru Sky Sports.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close