Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Villarreal -Real Madrid 0-2 : Cristiano Ronaldo înscrie din nou şi stabileşte un record. Rezultate Spania (VIDEO)

Villarreal -Real Madrid 0-2 : Cristiano Ronaldo înscrie din nou şi stabileşte un record. Rezultate Spania (VIDEO)

Villarreal -Real Madrid 0-2 : Cristiano Ronaldo înscrie din nou şi stabileşte un record. Rezultate Spania (VIDEO)
Sursa foto: cristiano ronaldo
24 Sep 2009   •   10:00

Atacantul portughez al lui Madrid a mai depăşit un record şi are un procent de reuşite de 100%, înscriind în fiecare meci. Cristiano Ronaldo îşi face astfel un obicei să înscrie în debutul partidelor. După ce în weekend a înscris în primul minut cu Xerez, cel mai scump jucător din lume, a aşteptat acum până în minutul doi pentru a deschide scorul contra Villarreal pe El Madrigal, în victoria cu 2-0 a lui Real.
Gazdele nu au fost ajutate nici de eliminarea lui Gonzalo Rodriguez, care a primit două cartonaşe galbene în prima repriză pentru faulturi la Ronaldo şi Kaka.
Golul, care a şocat stadionul chiar înainte de a-şi găsi toţi suporterii locurile, a fost tipic pentru atacant, care a şutat de la marginea careului.
Ronaldo a reuşit până aucm să înscrie în primele sale meciuri din ligă pentru Blancos, un record pentru Real Madrid.
După reuşită, portughezul s-a dat în spectacol, el fiind şi în formă, arătând câteva din trucurile sale şi reuşind câteva curse bune,
Madrid a dominat debutul meciului, cu toate că gazdele au fost aproape de egalare, în mare parte greşelilor de apărare ale lui Real sau ale lui Casillas.
În a doua repriză, gazdele au arătat că îşi doresc un gol, dar Kaka a pus capăt viselor după ce a înscrie din penalty în min 60, prima sa reuşită în tricoul lui Real.
Se termină 2-0 şi se alătură astfel Barcelonei cu 12 puncte în clasament.





Atletico Madrid 2 - 2 Almeria
Espanyol 2 - 1 Malaga
Valladolid 1 - 2 Osasuna
Villarreal 0 - 2 Real Madrid
Xerez 0 - 3 Deportivo La Coruna
Tenerife 1 - 0 Athletic Bilbao
Getafe 3 - 1 Valencia


Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close