Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Villarreal, umilită acasă de Huelva. Profită Real Madrid (VIDEO)

Villarreal, umilită acasă de Huelva. Profită Real Madrid (VIDEO)

Villarreal, umilită acasă de Huelva. Profită Real Madrid (VIDEO)
23 Noi 2008   •   12:17

La începutul acestei săptămâni, Bernd Schuster a primit un vot de încredere din partea conducerii clubului Real Madrid, iar el a răspuns aducând trei puncte în meciul cu Recreativo Huelva. Real a învins cu 1-0, pe teren propriu, și a urcat pe locul doi în La Liga, profitând de prima înfrângere în acest sezon pentru Villarreal.
Campioana a avut noroc la singurul gol marcat în minutul 39 de internaționalul olandez Wesley Sneijder, care în debutul partidei și-a văzut un gol anulat pe motiv de ofsaid. Acesta a șutat puternic și mingea a fost deviată decisiv, sărind peste portarul lui Recreativo, Asier Riesgo.

Villarreal s-a încălzit pentru meciul cu Manchester United din Liga Campionilor cu o înfrângere șoc pe teren propriu, scor 0-3, în fața celor de la Valladolid. Sesma a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 22, înainte să lobeze inteligent în minutul 42 pentru a doua reușită, după ce apărarea gazdelor i-a oferit mult prea mult spațiu de manevră. Luis Prieto a fost creditat cu al treilea gol, chiar înainte de pauză, după ce portarul lui Villarreal, Diego Lopez, a intervenit defectuos la o lovitură liberă executată de pe partea stângă.

În al treilea meci al etapei a 12-a disputat sâmbătă, Sevilla și Valencia au încheiat la egalitate, scor 0-0, și au rămas astfel la egalitate de puncte în clasament, 24, niciuna nereușind să profite de înfrângerea celor de la Villarreal. Ambele echipe au avut ocazii importante pe final de meci, însă niciuna din cele două formații nu a reușit să joace precum o pretendentă la titlu, meciul fiind chiar dezamăgitor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Villarreal FC Sevilla
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close