Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Violenţele din Londra afectează şi Premier League: Meciul Tottenham - Everton, amânat

Violenţele din Londra afectează şi Premier League: Meciul Tottenham - Everton, amânat

Violenţele din Londra afectează şi Premier League: Meciul Tottenham - Everton, amânat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Aug 2011   •   15:33

Meciul dintre Tottenham şi Everton de sâmbătă, contând pentru prima etapă din Premier League, a fost amânat din cauza violenţelor din ultimele zile de la Londra.

Directorul executiv al Premier league, Richard Scudamore, s-a arătat optimist în privinţa celorlalte partide ale primei etape şi speră că acestea se vor desfăşura conform programului.

Joi după-amiazp vom avea un tablou complet al situaţiei. Deocamdată, putem spune doar că meciul dintre Tottenham şi Everton nu se va juca. Poliţia a făcut o treabă fantastică, dar vorbim despre o zonă în care s-au petrecut acte criminale de-a lungul întregii săptămâni, iar consiliul local nu are timp să pună lucrurile la punct”, a declarat Scudamore, citat de BBC.

Lucrurile se prezintă mult mai bine în privinţa celorlalte întâlniri. Este păcat de decizia luată în cazul meciului lui Tottenham, dar susţinem poliţia în tot ceea ce întreprind. Şi ei îşi doresc ca aceste partide să se joace, la fel ca şi noi”, a mai spus oficialul.

Violenţele din Londra, care au izbucnit sâmbătă, au dus deja la amânarea mai multor meciuri din Cupa Ligii Angliei şi a amicalelor Anglia-Olanda şi Nigeria-Ghana, care ar fi trebuit să aibă loc în capitală.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close