Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vlad Chiricheş a marcat primul său gol pentru Tottenham

Vlad Chiricheş a marcat primul său gol pentru Tottenham

Vlad Chiricheş a marcat primul său gol pentru Tottenham
de M.T.    |    05 Dec 2013   •   09:04

Vlad Chiricheş confirmă că este unul dintre transferurile reuşite ale celor de la Tottenahm Hotspur. Fundaşul român s-a impus treptat printre titularii londonezilor, iar miercuri seară, în meciul din deplasare cu Fulham, fostul stelist a marcat şi primul său gol în Premier League.

Jucătorul de 24 de ani a fost integralist pentru Tottenham pe Craven Cottage şi a înscris golul prin care echipa antrenată de Andre Villas Boas a anulat avantajul iniţial al gazdelor.

Chiricheş a marcat în minutul 73, cu un şut superb din afara careului, cu piciorul stâng, execuţia la care portarul lui Fulham nu a avut reacţie.

În cele din urmă, Tottenham a obţinut toate cele trei puncte, Holtby înscriind un alt gol frumos zece minute mai târziu şi stabilind scorul final, 2-1 în favoarea oaspeţilor.

Celălalt jucător român din Premier League, Costel Pantilimon, a fost titular la Manchester City, care s-a impus cu 3-2 în deplasare în faţa celor de la West Bromwich Albion.

Portarul român a primit un cartonaş galben în minutul 84, iar un minut mai târziu şi-a înscris un autogol.

În clasamentul din Anglia, condus de Arsenal, Manchester City se află pe locul 3, la 6 puncte în spatele liderului, în timp ce Tottenham ocupă poziţia a şasea.

×
Subiecte în articol: Vlad Chiriches Premier League Fulham
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close