Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Wenger, încrezător că Arsenal se va califica în semifinalele Ligii Campionilor

Wenger, încrezător că Arsenal se va califica în semifinalele Ligii Campionilor

Wenger, încrezător că Arsenal se va califica în semifinalele Ligii Campionilor
08 Apr 2009   •   12:12

Arsene Wenger ştie că Arsenal trebuie să fie precaută pentru a trece de Villarreal, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, săptămâna viitoare, dar rămâne încrezător că determinarea elevilor săi vor ajuta echipa să se califice în semifinale, după 1-1 în partida tur.

?Suntem într-o poziţie bună şi vrem să ne calificăm după meciul de pe teren propriu, repetând jocul pe care l-am făcut în repriza a doua din Spania. Sunt încrezător, dar ştim că Villarreal este o echipă bună de asemenea, astfel că vom fi concentraţi la maxim pentru meciul retur. Suntem o echipă foarte tânără, dar capabilă să se concentreze?, a declarat Wenger.

Atacantul Adebayor a reuşit marţi seară al treilea gol în două partide, după o ?dublă? cu Manchester City, cu o uimitoare foarfecă. ?A fost un gol grozav, dar şi un meci foarte bun de asemenea. Ambele echipe au jucat bine, într-un ritm alert şi foarte ofensiv. Villarreal a început în forţă şi golul lor ne-a îngreunat sarcina. În repriza a doua am răspuns şi am preluat iniţiativa?, a mai spus tehnicianul lui Arsenal.

Arsenal, totuşi, va aborda meciul retur, poate chiar şi semifinala, fără Gallas şi Almunia. ?Trebuie să vedem ce s-a întâmplat cu Gallas, dar primele semne nu sunt bune. Manuel (n.r. Almunia) are iar probleme cu glezna şi va lipsi câteva săptămâni?, a spus Wenger.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Arsene Wenger
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close