Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Werder Bremen câştigă primul trofeu, Supercupa Germaniei, după 2-1 cu campioana Wolfsburg (VIDEO)

Werder Bremen câştigă primul trofeu, Supercupa Germaniei, după 2-1 cu campioana Wolfsburg (VIDEO)

Werder Bremen câştigă primul trofeu, Supercupa Germaniei, după 2-1 cu campioana Wolfsburg (VIDEO)
Sursa foto: mertesacker
21 Iul 2009   •   17:04

Vor lipsi din acest sezon al Ligii Campionilor, dar se pot consola că au câştigat deja primul trofeu din noua stagiune. Perdanta germană a finalului de sezon, care a ratat Cupa Uefa cu Şahtior, 1-2, şi a terminat pe 10 în Bundesliga ratând Liga, Bremen, a învins campioana Wolfsburg în primul meci al sezonului. Werder a câştigat chiar pe terenul adversarei, cu 2-1.
Eforturile golgheterilor Grafite şi Dzeko nu au putut-o face pe campioana Wolfsburg să cucerească încă un trofeu. Mertesacker a deschis scorul pentru formaţia antrenată de Thomas Schaaf, în minutul 20. Egalarea a venit de la cine altcineva decât Grafite, în minutul 61, dar Fritz nu a fost de acord cu prelungirile şi a decis meciul cu nouă minute înainte de finalul timpului regulamentar. Scorul a rămas acelaşi până la final, iar Bremen şi-a însuşit primul trofeu al acestei stagiuni, fără vedeta Diego, transferat la Juventus.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Werder Bremen Bundesliga
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close