Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Werder Bremen ? Saint-Etienne 1-0. Naldo îi duce pe nemţi în avantaj (VIDEO)

Werder Bremen ? Saint-Etienne 1-0. Naldo îi duce pe nemţi în avantaj (VIDEO)

Werder Bremen ? Saint-Etienne 1-0. Naldo îi duce pe nemţi în avantaj (VIDEO)
12 Mar 2009   •   23:31

Prima manşă a optimilor Cupei UEFA a fost dominată de echilibru, iar partida dintre Werder Bremen şi Saint-Etienne nu a ieşit din tipar. Gruparea din Bundesliga s-a impus la limită, scor 1-0, pe teren propriu, iar calificarea se joacă până la finalul partidei retur, din Franţa.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Naldo în minutul 20, iar Werder continuă seria rezultatelor bune după ce a eliminat AC Milan din competiţie.



Werder putea să înscrie mai multe goluri, într-o partidă care a început cu un moment de reculegere pentru a onora victimele tragicului incident petrecut la o şcoală din Germania, însă Sall s-a opus. Pentru francezi a fost nevoie să treacă o întreagă repriză pentru a-şi crea două jumătăţi de ocazii, Hartcoeur şi Paulo Machado trimiţând pe lângă poartă în minutele 38, respectiv 40.

Tot jumătăţi de ocazii a avut şi Werder, în repriza a doua, când ar fi trebuit să majoreze scorul, însă Claudio Pizarro şi Aaron Hunt au trecut pe lângă 2-0. În final, golul lui Naldo s-a dovedit suficient pentru o partidă, însă pentru calificare s-ar putea să fi fost prea puţin.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Werder Bremen Cupa UEFA
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close