Antena 3 CNN Sport Fotbal extern West Ham United s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei

West Ham United s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei

West Ham United s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei
Sursa foto: Foto: teamtalk.com
22 Feb 2011   •   11:06

West Ham United s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins luni pe teren propriu pe Burnley cu scorul de 5-1. Germanul Thomas Hitzlsperger a debutat cu gol în tricoul „ciocănarilor”, celelalte reuşite ale învingătorilor aparţinându-le lui Cole, care a marcat o dublă, Reid şi Sears. Pentru oaspeţi a înscris Rodriguez.

În ciuda calificării între primele opt echipe din FA Cup, West Ham continuă să lupte pentru evitarea retrogradării în Premier League. Însă Hitzlsperger speră că victoria de luni să dea semnalul revenirii londonezilor. „Acest succes ne-a dat un plus de încredere, exact ceea ce aveam nevoie, în perspectiva meciurilor viitoare, în care vom întâlni câteva echipe bune”, a spus jucătorul german, care a sosit la Londra vara trecută, de la Lazio, dar nu a putut evolua până acum din cauza unei accidentări suferite în luna august.

Am aşteptat asta de foarte mult timp. Primirea de care am avut parte a fost fantastică. Nu mă aşteptam, credeam că fanii au uitat cu totul de mine. Managerul a vorbit cu mine înaintea meciului dacă să încep ca titular sau să joc doar 30 de minute. Sunt încântat că am început cu un gol şi cu o victorie importantă pentru noi”, a încheiat Hitzlsperger.

×
Subiecte în articol: FA Cup Cupa Angliei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close