Antena 3 CNN Sport Fotbal extern West Ham vrea să se mute pe stadionul Jocurilor Olimpice din 2012

West Ham vrea să se mute pe stadionul Jocurilor Olimpice din 2012

West Ham vrea să se mute pe stadionul Jocurilor Olimpice din 2012
Sursa foto: stadion olimpic londra
24 Mar 2010   •   08:59

Clubul londonez de fotbal West Ham United ar putea schimba stadionul pe care îşi organizează meciurile de acasă după Jocurile Olimpice londoneze din 2012. Oficialii grupării situate în acest moment pe Boleyn Ground, numit şi Upton Park, au depus deja o ofertă de a prelua stadionul Olimpic după marele eveniment din 2012, ademeniţi de capacitatea de 80.000 de locuri pe care o va avea acesta.
"Este o ocazie care apare o dată în viaţă, o oportunitate ce nu trebuie ratată. Înţelegem că stadionul trebuie să mai găzduiască, după Jocurile Olimpice, competiţii de atletism, însă ar putea fi o arenă utilă şi pentru meciuri de fotbal", a declarat vicepreşedintele clubului, Karen Brady, notează Mediafax.
Arena din Londra este încă în construcţie şi va găzdui ceremoniile de deschidere şi închidere, dar şi probele de atletism de la Jocurile Olimpice de vară din 2012. Actualul stadion al celor de la West Ham, Upton Park, a fost inaugurat în anul 1904 şi are o capacitate de 35.303 de locuri. În afară de West Ham, acolo a mai jucat ceva timp şi Charlton Athletic.
West Ham - Wolverhampton 1-3
În altă ordine de idei, echipa londoneză a pierdut miercuri partida de pe teren propriu cu Wolverhampton, într-o restanţă din etapa a XXI-a a Premier League. Oaspeţii au condus cu 3-0, după golurile lui K. Doyle '28, R. Zubar '58 şi Jarvis '61, în timp ce golul de onoare al "ciocănarilor" a fost reuşit de Franco la finalul partidei, în al treilea minut de prelungiri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League Londra
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close