Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Wigan învinge Liverpool şi "cormoranii" se îndepărtează de Liga Campionilor

Wigan învinge Liverpool şi "cormoranii" se îndepărtează de Liga Campionilor

Wigan învinge Liverpool şi "cormoranii" se îndepărtează de Liga Campionilor
09 Mar 2010   •   11:23


Hugo Rodallega a înscris singurul gol al partidei pentru Wigan, care a micşorat şansele lui Liverpool de a se califica în Liga Campionilor, luni, după victoria cu 1-0 de pe DW Stadium.

Fernando Torres nimerise şi el bara înainte ca Rodallega să profite de o apărare slabă a "roşilor" după jumătate de oră de joc. Iar elevii lui Rafael Benitez nu au fost în stare să răspundă în atac, ajungând la a noua înfrângere în acest sezon de Premier League.

Deşi e la doar un punct distanţă de locul patru, cu nouă etape înainte de final, Liverpool se află pe locul şase în clasament, Tottenham şi Manchester City având meciuri restante de disputat. De partea cealaltă, Wigan a obţinut a doua victorie în 2010 şi prima în ultimele opt etape, echipa lui Roberto Martinez distanţându-se la patru puncte de zona retrogradării.

"Trebuie să fim foarte dezamăgiţi. E normal după o înfrângere, dar după una ca asta nu avem niciun motiv pozitiv la care să ne gândim. În prima repriză nu am făcut nimic, le-am dat mingea prea uşor. Cred că a fost o problemă de atitudine. S-a schimbat în repriza secundă, însă tot nu am jucat bine. Nu a fost suficient. Toată lumea a jucat sub standard", a declarat Rafa Benitez la finalul meciului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Liverpool Premier League
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close