Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Xavi: "Barcelona fără Guardiola? Nu-mi pot imagina aşa ceva"

Xavi: "Barcelona fără Guardiola? Nu-mi pot imagina aşa ceva"

Xavi: "Barcelona fără Guardiola? Nu-mi pot imagina aşa ceva"
Sursa foto: pep guardiola
19 Ian 2010   •   20:48

FC Barcelona l-ar putea pierde în iunie pe antrenorul care a făcut istorie pe Camp Nou, câştigând şase trofee într-un singur an. Josep Guardiola are un contract cu scadenţa la finalul acestui sezon, dar jucătorii nu se gândesc la posibilitatea de a-l pierde pe tânărul tehnician. Decizia îi aparţine, se pare, lui Guardiola.
"Nu îmi pot imagina o Barca fără Guardiola. Este o piesă fundamentală în mecanism şi cred că o prelungire a contractului său e iminentă, dar asta depinde doar de el. Noi jucătorii sperăm că va continua, dar el trebuie să decidă asta. Cred că îşi doreşte să continue şi că se simte bine aici. E poate cel mai bun antrenor din istoria clubului şi nu este decât de un an în acest post", a declarat mijlocaşul catalan Xavi Hernandez, potrivit Mediafax.
Guardiola nu este antrenor al echipei decât de la începutul sezonului 2008/2009, dar a câştigat deja şase competiţii: Campionatul Spaniei, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Primera Division
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close