Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zamora, incert până în ultimul moment înaintea finalei Europa League, Atletico - Fulham

Zamora, incert până în ultimul moment înaintea finalei Europa League, Atletico - Fulham

Zamora, incert până în ultimul moment înaintea finalei Europa League, Atletico - Fulham
Sursa foto: bobby zamora
12 Mai 2010   •   12:30

Tehnicianul lui Fulham, Roy Dodgson, trebuie să aştepte până în ultimele momente dinaintea finalei Europa League de la Hamburg, de miercuri, pentru a afla dacă îşi poate arunca în luptă principala armă. Atacantul Bobby Zamora suferă în continuare dureri puternice din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile şi ar putea să nu apară deloc în meciul decisiv cu Atletico Madrid.
Atletico are, însă, şi ea probleme de efectiv, întrucât goalkeeperul Sergio Asenjo este accidentat la genunchi şi nu va putea juca. Locul lui este luat, însă, de un portar pe cât de tânăr, pe atât de talentat: David De Gea. Antrenorul madrilenilor, Quique Sanchez Flores, insistă ca echipa sa să joace intens şi cu entuziasm.
"Simţim responsabilitatea de a face lucrurile aşa cum trebuie. Suntem conştienţi de cât de importantă este finala în istoria acestui club şi o sa evoluăm aşa cum am făcut-o până acum. Vom încerca să jucăm cu intensitate şi entuziasm. Nu ne simţim favoriţi, suntem doar concentraţi să facem un joc bun. Fulham este o echipă bună şi dacă a ajuns până în finală, înseamnă ceva. ", a punctat tehnicianul spaniolilor, potrivit goal.com.
Finala Europa League se va disputa miercuri seară, începând cu ora 21:45. Meciul se va juca la Hamburg pe arena Nordbank.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Fulham Atletico Madrid
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close