Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zenga urmăreşte iar români. Italianul vrea să ia titlul la Palermo cu Radu Ştefan

Zenga urmăreşte iar români. Italianul vrea să ia titlul la Palermo cu Radu Ştefan

Zenga urmăreşte iar români. Italianul vrea să ia titlul la Palermo cu Radu Ştefan
Sursa foto: walter zenga
30 Iul 2009   •   14:29

Fostul tehnician al Stelei şi al lui Dinamo, Walter Zenga, vrea să îl transfere la actuala sa echipă, US Palermo, pe fundaşul român Ştefan Radu. Zenga, a declarat de curând că echipa sa ar putea cuceri Scudetto, pe modelul Unirii Urziceni, doreşte să îi propună lui Lazio un schimb de jucători, Ştefan Radu - Fabio Simplicio. Ex-dinamovistul joacă la Lazio deja de un sezon şi jumătate, dar nu a reuşit să se impună ca titular cert.
"Lazio insistă pentru Simplicio, iar antrenorul Walter Zenga este dispus să renunţe la brazilian, dacă va reuşi să-l aducă pe Ştefan Radu la schimb. Zenga l-a antrenat pe internaţionalul român în perioada cât a pregătit formaţia Dinamo Bucureşti", a notat publicaţia italiană Il Tempo, potrivit Mediafax.
Walter Zenga a devenit în vara acestui an antrenorul formaţiei Palermo, care a încheiat anul trecut sezonul în Serie A pe locul al optulea, la 27 de puncte de campioana Inter. După ce a reuşit să claseze în doi ani la rând Catania mult peste aşteptările generale, Zenga a declarat că ar putea chiar să câştige titlul în Italia, lucru care i-a atras multe ironii din partea oamenilor de fotbal din "Cizmă".
Surpinzător este faptul că, după eşecul total al transferului lui Dică la Catania, Zenga a acceptat să îşi treacă peste propriul cuvânt că nu va mai cumpăra jucători români. Ştefan Radu ar putea fi obiectul excepţiei. Fundaşul român a fost adus în ianuarie 2008 la Lazio, pentru 4,5 milioane de euro, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close