Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zenit St. Petersburg confirmă transferul lui Andrei Arşavin la Arsenal

Zenit St. Petersburg confirmă transferul lui Andrei Arşavin la Arsenal

Zenit St. Petersburg confirmă transferul lui Andrei Arşavin la Arsenal
03 Feb 2009   •   13:05

Plecarea rusului spre Emirates Stadium a dominat finalul perioadei de transferuri, înţelegerea dintre Zenit Sankt Petersburg şi Arsenal nefiind semnată la sfârşitul zilei de luni. Managerul ?tunarilor?, Arsene Wenger, a declarat pentru Sky Sport News, luni seară, că transferul va fi realizat şi că întârzierea era cauzată de faptul că Premier League trebuia să ratifice înţelegerea.
Premier League urmează să finalizeze actele marţi şi să îi permită lui Andrei Arşavin să se transfere la clubul din nordul Londrei, iar Zenit a confirmat în cele din urmă că s-a înţeles cu Arsenal pentru o sumă ce depăşeşte 12 milioane de lire sterline. ?Cele două cluburi au reuşit să ajungă la o înţelegere. Arşavin va juca pentru Arsenal de acum. Condiţiile contractului sunt foarte favorabile pentru Zenit. Valoarea transferului este cu mult mai mare de 12 milioane de lire sterline?, a declarat Alexei Petrov, purtătorul de cuvânt al Zenit, la o televiziune din Rusia.
Arşavin se bănuieşte că a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Arsenal şi ar putea debuta în derby-ul local din weekend cu Tottenham.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Zenit St. Petersburg Arsenal Londra
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close