Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zico este noul antrenor al ŢSKA Moscova

Zico este noul antrenor al ŢSKA Moscova

Zico este noul antrenor al ŢSKA Moscova
10 Ian 2009   •   17:01

Instabilitatea de la clubul moscovit pricinuită de plecarea longevivului Valeri Gazzaev, care a demisiunat în decembrie 2008, pare să fi luat sfârşit, odată cu aducerea tehnicianului brazilian Zico.
Fosta legendă a fotbalului brazilian, în vârstă de 55 de ani, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea rusă. Zico îi succede, conform Mediafax, rusului Gazzaev, care câştigase cu echipa armatei din Rusia o Cupă Uefa, trei titluri de campion intern, trei Cupe ale Rusiei şi o Supercupă.
Şefii lui ŢSKA speră ca Zico să obţină în Rusia aceleaşi performanţe pe care le-a reuşit, sezonul trecut, cu Fenerbahce Istambul. Atunci, el a reuşit calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde echipa turcă a fost eliminată de Chelsea Londra. Zico a mai antrenat echipa naţională a Japoniei şi echipele de club Kashima Antlers şi Bunyodkor.
Prima oportunitate a brazilianului de a-şi dovedi experienţa este dubla manşă pe care ŢSKA Moscova o va juca în compania englezilor de la Aston Villa, în şaisprezecimile Cupei Uefa.
Foto: www.topnews.in
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Moscova Rusia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close