Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zlatan Ibrahimovici, o seară perfectă şi un gol de poveste

Zlatan Ibrahimovici, o seară perfectă şi un gol de poveste

Zlatan Ibrahimovici, o seară perfectă şi un gol de poveste
de N.B.    |    15 Noi 2012   •   13:21

Zlatan Ibrahimovici a reuşit, miercuri seară, să facă dintr-un meci amical între Suedia şi Anglia un fenomen mondial. El a înscris toate cele patru goluri pentru selecţionata suedeză, asigurându-i victoria cu 4-2 şi a realizat unul dintre cele mai spectaculoase goluri văzute vreodată.

Ibrahimovici şi-a încheiat prestaţia de miercuri seară cu un gol superb din foarfecă de la aproximativ 30 de metri.

În minutul 90+1, portarul Joe Hart a respins o minge cu capul în afara careului, dar nu a reuşit decât să înalţe balonul. Ibrahimovici, aflat undeva în partea dreaptă a terenului, ţinând cont de sensul de atac al suedezilor, a lovit cu putere mingea din foarfecă, aceasta a descris o boltă şi a intrat în poartă.



Ibrahimovici speră ca golul pe care l-a marcat să-i aducă titlul de cel mai bun jucător din lume. "Cu englezii treaba stă în felul următor: dacă marchezi împotriva lor, eşti un jucător bun, dacă nu marchezi împotriva lor, nu eşti un jucător bun. Îmi amintesc de Lionel Messi la finala Ligii Campionilor din 2009, jucată de Barcelona. Atunci el a marcat împotriva celor de la Manchester United şi brusc a devenit cel mai bun jucător din lume. Poate acum se va spune aşa şi despre mine", a declarat suedezul, citat de Mediafax.

Căpitanul Angliei, Steven Gerrard, aflat la selecţia cu numărul 100 în naţionala Angliei, a declarat că golul suedezului a fost "probabil cel mai frumos" pe care l-a văzut în viaţa sa.

×
Subiecte în articol: Suedia Anglia meci amical
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close