Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zürich - Real Madrid 2- 5. Spaniolii câştigă, dar demonstrează că nu sunt încă o echipă adevărată

Zürich - Real Madrid 2- 5. Spaniolii câştigă, dar demonstrează că nu sunt încă o echipă adevărată

Zürich - Real Madrid 2- 5. Spaniolii câştigă, dar demonstrează că nu sunt încă o echipă adevărată
Sursa foto: cristiano ronaldo
15 Sep 2009   •   23:50

În Grupa C, elveţienii FC Zürich trebuiau să ţină piept coloşilor de la Real Madrid CF pentru primul meci din UEFA Champions League. Şi a reuşit să o facă cu brio în pofida faptului că valoarea echipei este infinit mai mică, şi erau cotaţi ca perdanţi siguri.
Scorul de la pauză nu a reflectat însă valoarea reală a formaţiei. Zurich a reuşit să facă faţă cu brio vedetelor de la Real, care jucau mult individual şi mai puţin ca echipă. De altfel, primul gol a veinit din lovitura liberă, marca Cristiano Ronaldo. Cel mai scump jucător din lume execută lovitura de la 25 m şi găseşte spaţiul porţii. A venit apoi rândul unei faze frumoase în care apărarea elveţiană nu face faţă incursiunii lui Raul Gonzales care profită de o pasă bună a lui Higuain.
Până la pauză acea să fie 3-0, autorul pasei de la golul precedent, primeşte de la Raul şi depăşeşte pe portarul Leoni.
Real intră cu trei goluri avantaj la pauză şi păreau a fi din nou galactici.
Reluarea meciului însă arată că au slăbiciuni.
Margairas reuşeşte să mai reducă din diferenţă din penalty, după ce Casillas faultează în careu. Un minut mai târziu. Aegerter face 2-3 şi dă noi vise gazdelor, după o lovitură de colţ ce aduce greşeli în apărare ale madrilenilor.
Cu un minut înainte de final, Ronaldo face 2-4 din lovitură liberă, după ce Leoni scapă mingea din mână. Pe prelungiri, Guti reuşeşte un lob peste acelaţi Leoni, ieşit în 16 m şi stabileşte scorul final- 2-5.
Realul câştigă, aşa cum era cotat, dar dovedeşte totuşi că nu este o echipă închegată. Multe faze individuale, puţin joc colectiv cursiv.
Fapt recunoscut de Manuel Pellegrini, care arăta că Madrid nu este o echipă obişnuită. ?Am 23 de jucători care trebuie să joace regulat, şi cer maximum de la fiecare. Trebuie menţinuţi toţi motivaţi?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Liga Campionilor
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close