Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu s-a despărţit de FC Rapid. "Dragoste cu sila nu se poate!"

Adrian Mutu s-a despărţit de FC Rapid. "Dragoste cu sila nu se poate!"

Antrenorul Adrian Mutu s-a despărţit de echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti, acesta urmând să preia conducerea tehnică a formaţiei Neftci Baku din Azerbaidjan.

Adrian Mutu s-a despărţit de FC Rapid. "Dragoste cu sila nu se poate!"
Sursa foto: FC Rapid 1923/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2023   •   21:08

"Clubul nostru s-a despărţit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni. Fostul mare jucător al naţionalei României a sosit în Giuleşti în martie 2022, conducând Rapidul în 56 de partide. Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapid a obţinut 28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri.

Nu mai puţin de 92 de goluri au marcat băieţii noştri în aceste partide, primind 65 de goluri. Cel poreclit Briliantul a preluat 'banca' noastră înainte de Play-Out-ul sezonului 2021/22, atunci când a terminat pe poziţia a noua.

În stagiunea trecută, Rapid a încheiat campionatul pe poziţia a cincea, fiind eliminată în grupele Cupei României", se menţionează pe site-ul oficial al clubului giuleştean.

Citeşte şi: Cum arată fiica de 17 ani a lui Adrian Mutu. Tânăra este de o frumusețe răpitoare

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Dan Şucu, a declarat că nu doreşte să "spele rufele în public", subliniind doar că "dragoste cu sila nu se poate".

"Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.

Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel și din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulțumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!", a afirmat Şucu.

!

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close