Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Antena 3 prezintă în exclusivitate imagini cu gazonul distrus de pe Naţional Arena

Antena 3 prezintă în exclusivitate imagini cu gazonul distrus de pe Naţional Arena

Antena 3 prezintă în exclusivitate imagini cu gazonul distrus de pe Naţional Arena
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Sep 2011   •   17:17

Antena 3 a obţinut în exclusivitate imagini cu gazonul distrus de pe Naţional Arena.

După doar o jumătate de oră de la începerea jocului România - Franţa, care a avut loc marţi seara, peluza de pe Naţional Arena a cedat, numeroase bucăţi de gazon desprinzându-se de pe toată suprafaţa de joc. La pauză, organizatorii au refăcut gazonul, însă pe parcursul reprizei a doua situaţia s-a repetat.

"Sistemul de irigare funcţionează încontinuu în unele părţi ale gazonului. Acolo unde funcţionează,, gazonul este îmbibat cu apă, aşa că nu-mi imaginez cât de repede s-ar putea usca. Nu este neapărat un gazon ars, cât un gazon lipsă, pe ici, pe colo [...] mai ales în zonele porţilor, acolo unde se văd foarte clar urmele de crampoane, se văd găuri în care intră aproape jumătate de picior, acolo unde au stat portarii", a transmis reporterul Ivona Roşu.

 
Gazonul de pe Naţional Arena ne-a adus critici usturătoare din partea presei franceze.

"Arena Naţională a avut totul, mai puţin gazon. Era complicat să joci fotbal. Astfel, actorii acestei parodii de meci internaţional s-au prins într-un joc în care fiecare schimbare de direcţie, alunecare, transforma iarba într-un grotesc câmp de cartofi", a scris Le Monde.


Vezi galeria de mai jos.




×
Subiecte în articol: gazon National Arena imagini stadion
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close