Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj, eliminată de Lazio din Europa Conference League

CFR Cluj, eliminată de Lazio din Europa Conference League

CFR Cluj a fost eliminată în primul tur al fazelor eliminatorii din UEFA Conference League, după dubla cu italienii de la Lazio.

CFR Cluj, eliminată de Lazio din Europa Conference League
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2023   •   22:46

După ce în prima manșă ardelenii au fost învinși cu 1-0, în condițiile în care au jucat 75 de minute în superioritate numerică, la Roma, joi la Cluj, în Gruia, oamenii lui Dan Petrescu și-au creat prea puține ocazii de gol.

Mai mult, oaspeții au avut cele mai mari șanse de a marca, culminând cu o fază de pe final de meci, când lazialii au ratat patru șuturi consecutive la poarta campionilor României, după ce Manea a respins o dată, Scuffet de două ori, iar unul din șuturi a trecut pe lângă poartă.

La poarta oaspeților, doar Krasniqi a provocat ușoară panică, un șut trimis de acesta în prima repriză trecând puțin pe lângă bară, scrie Mediafax.

Citiţi şi: Fotbalistul Arne Espeel a murit la 25 de ani, după ce a apărat un penalty. Cauza decesului este încă necunoscută

Yeboah avut și el golul în picior, pentru gazde, pe final de meci, dar execuția lui a fost defectuoasă, dintr-o poziție ideală.

În minutul 77, ceferistul Karlo Muhar a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat din joc.

Nici cele şase minute suplimentare de joc nu au adus nicio modificare pe tabelă, astfel că CFR Cluj își încheie aventura europeană, cu o remiză albă, fără niciun gol marcat în dubla manșă.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close