Antena 3 CNN Sport Fotbalistul Arne Espeel a murit la 25 de ani, după ce a apărat un penalty. Cauza decesului este încă necunoscută

Fotbalistul Arne Espeel a murit la 25 de ani, după ce a apărat un penalty. Cauza decesului este încă necunoscută

Portarul belgian Arne Espeel s-a stins din viață la vârsta de 25 de ani, după ce s-a prăbușit în timpul unui meci de fotbal, la câteva momente după ce a apărat un penalty pentru o echipă de amatori.

Fotbalistul Arne Espeel a murit la 25 de ani, după ce a apărat un penalty. Cauza decesului este încă necunoscută
Sursa foto: Twitter | ??ø?????
de Ioana Mircea    |    14 Feb 2023   •   22:34

Serviciile de urgență au încercat să îl resusciteze pe Espeel cu un defibrilator după ce acesta s-a prăbușit în timpul unui meci sâmbătă, dar a fost declarat mort la scurt timp după ce a fost dus la spital.

El făcea parte din echipa Winkel Sport B, care evoluează în a doua divizie provincială din Brabantul de Vest din Belgia, în meciul de sâmbătă împotriva echipei Westrozbeke. Echipa sa conducea cu 2-1 când Westrozebeke a primit un penalty în repriza a doua.

Presa belgiană a relatat că Espeel a apărat lovitura de pedeapsă, dar a căzut la pământ imediat după aceea. Serviciile de urgență au încercat să îl resusciteze pe Espeel cu un defibrilator, dar acesta a fost declarat mort la scurt timp după ce a fost dus la spital.

Citește și: Agentul lui Christian Atsu dezminte că fotbalistul ar fi fost găsit printre ruinele din Turcia: "Este o perioadă devastatoare pentru familia sa"

Meciul a avut loc pe terenul de acasă al Winkel Sport din Sint-Eloois-Winkel, în provincia Flandra de Vest. „Winkel Sport este în doliu foarte profund prin moartea subită a lui Arne Espeel”, a declarat clubul într-un comunicat.

„Transmitem familiei și prietenilor lui Arne sincere condoleanțe în această grea pierdere. Fotbalul este un gând de apoi”. O autopsie ar fi trebuit să aibă loc luni pentru a determina cauza morții lui Espeel. Mai mult de 1.000 de persoane au venit luni seară pentru a-i aduce un omagiu lui Espeel, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: fotbal
Parteneri
A apărut şi al treilea denunţător al grupării Coldea
x close