Antena 3 CNN Sport Fotbal intern De ce nu a jucat mai deloc Sânmărtean la Euro. Adevărul s-a aflat acum

De ce nu a jucat mai deloc Sânmărtean la Euro. Adevărul s-a aflat acum

De ce nu a jucat mai deloc Sânmărtean la Euro. Adevărul s-a aflat acum
26 Iun 2016   •   13:11

Explicaţia reală pentru care Anghel Iordănescu, selecţionerul României, nu l-a folosit pe coordonatorul de joc Lucian Sânmărtean decât în ultima repriză a celor trei meciuri jucate la Euro 2016 este o antipatie personală faţă de fotbalist, dar şi interesul direct ca titular să fie Nicolae Stanciu, scrie prosport.ro.

Surse din anturajul naţionalei au dezvăluit pentru ProSport că Iordănescu ar fi avut o răbufnire uluitoare, de faţă cu mai multe persoane, cu nici două săptămâni înainte de startul turneului final din Franţa unde România s-a făcut de râs.

„Nu-mi mai spune de Sânmărtean că nici nu vreau să aud! Eu pe băiatul ăsta nu-l suport!“, ar fi explodat selecţionerul, lăsând întreaga asistenţă cu gura căscată, atunci când a fost întrebat în ce formă e Sânmărtean. Incidentul s-a petrecut după partida de pregătire pierdută în Italia cu Ucraina, scor 3-4, meci pe care Sânmărtean l-a început titular.

Antipatie de dată recentă

Resentimentele lui Iordănescu sunt surprinzătoare şi greu de explicat, mai ales că, spun cei din anturajul naţionalei, pe parcursul preliminariilor nu s-a putut observa, în vreun moment, că antrenorul ar avea ceva de împărţit cu Sânmărtean. Indiferent ce l-a nemulţumit sau ce l-a determinat pe general să-l tragă pe linie moartă pe cel mai tehnic fotbalist tricolor, antipatia este de dată recentă.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close