Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Derby cu scandal la Ploieşti. Suporterii echipelor Petrolul şi Steaua s-au dezlănţuit

Derby cu scandal la Ploieşti. Suporterii echipelor Petrolul şi Steaua s-au dezlănţuit

Derby cu scandal la Ploieşti. Suporterii echipelor Petrolul şi Steaua s-au dezlănţuit
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mai 2014   •   09:34

Încă un derby cu scandal în fotbalul românesc. Petroliştii s-au dezlănţuit aseară atât pe străzi, în tribune, cât şi pe teren, în timpul meciului cu Steaua. Zeci de suporteri ai lupilor galbeni au aruncat cu bolovani în fortele de ordine care îi însoţeau spre stadion. 

 
Seria incidentelor a continuat în timpul partidei, care s-a încheiat cu cartonaşe roşii, dar şi cu reţineri.
 
Fumigenele au împânzit terenul de joc şi furia suporterilor a fost cu greu stăpânită de forţele de ordine. Galeria Stelei a rupt un gard şi mai multe scaune pe care le-a aruncat către fanii Petrolului. 
 
Incidentele au început însă cu mult înainte de începerea meciului. În drum spre stadion, suporterii ploieştenilor au atacat forţele de ordine cu pietre.
 
20 de tineri n-au mai apucat să vadă meciul pentru că au fost duşi la Poliţie să dea declaraţii. Un alt suporter de la Petrolul a fost reţinut după ce a fost prins pe acoperisul stadionului în timp ce se pregătea să arunce pe teren zeci de fumigene.
 
Un alt incident s-a petrecut chiar la finalul meciului,când jucătorii ploieşteni s-au repezit la stelişti, deranjaţi de faptul că au făcut o horă în mijlocul terenului. 
 
Incidentul s-a lăsat cu cartonaş roşu pentru fotbalistul grupării prahovene, Romario Pires.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close