Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCM Tg. Mureş câştigă la Ploieşti printr-un gol senzaţional al lui Subotic

FCM Tg. Mureş câştigă la Ploieşti printr-un gol senzaţional al lui Subotic

FCM Tg. Mureş câştigă la Ploieşti printr-un gol senzaţional al lui Subotic
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Noi 2011   •   20:10

O execuţie splendidă a lui Subotic a fost suficientă pentru ca FCM Tg. Mureş să obţină cea de-a doua victorie în actuala ediţie a Ligii I, 1-0 la Ploieşti, în faţa Petrolului, după un meci care a înregistrat o premieră pentru fotbalul românesc, publicul fiind format doar din femei şi copii sub 14 ani.

 
În ciuda succesului obţinut pe terenul prahovenilor, echipa lui Maurizio Trombetta rămâne în zona retrogradării, ocupând locul 15, primul care trimite în liga a doua, cu 11 puncte, în timp ce Petrolul se află pe poziţia a 12-a, cu 13 puncte.
 
Veniţi la Ploieşti din postura echipei care ocupă penultimul loc în clasament, oaspeţii au fost mai periculoşi în prima parte, Bornescu, aflat la debutul oficial pentru Petrolul, fiind obligat să intervină de două ori într-o singură fază pentru a evita deschiderea scorului în minutul 12.
 
Ilyes a fost şi el aproape de gol, în minutul 25, când şutul său a trecut puţin pe lângă, înainte ca Subotic să înscrie cu cinci minute înainte de pauză, când l-a păcălit pe goalkeeperul gazdelor cu o execuţie cu exteriorul din partea dreaptă, care s-a dus aproape de vinclu.
 
Repriza a doua a început cu marea ocazie a lui Roman, care nu a prins spaţiul porţii din interiorul careului, dar forcingul anunţat al ploieştenilor s-a lăsat aşteptat, doar Komazec, reluare pe spate din 6 metri, dându-i emoţii lui Albuţ. Lucrurile nu s-au schimbat nici după eliminarea lui Pădureţu din minutul 76, mijlocaşul ardelenilor primind cel de-al doilea cartonaş galben.
 
Pe final, frustrarea gazdelor nu a produs nimic altceva decât două cartonaşe roşii, primite de Sipovic şi Vali Negru, adăugând griji suplimentare pentru Valeriu Răchită, a cărui echipă se apropie tot mai periculos de zona retrogradării.
 
Petrolul: Bornescu - Străuţ (Fl. Dumitru 69), Sipovic, Melinte, P. Stoica - Borza (M. Roman 46), D. Enescu (Buhuşi 46) - Negru, Stoimirovic, Opriţa - Komazec
 
FCM Tg. Mureş: Albuţ - E. Nicu, Iencsi, Ghionea, Topic - Vagner (Szilagyi 81), Ilyes, Pădureţu, Fl. Dan - Bumba (Goge 74), Subotic (Sg. Buş 85)
 

×
Subiecte în articol: Liga I Petrolul Ploieşti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close