Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Cernat se retrage din activitate. Ce va face fostul internațional

Florin Cernat se retrage din activitate. Ce va face fostul internațional

Florin Cernat se retrage din activitate. Ce va face fostul internațional
Sursa foto: Foto: Florin Cernat Official Fan Page/ Facebook
29 Iun 2018   •   09:13

Fostul internaţional Florin Cernat, care a câştigat cu Cupa României şi Supercupa României cu echipa FC Voluntari, a decis să îşi încheie cariera de fotbalist şi va fi numit în funcţia de director sportiv al grupării ilfovene.

”Ca semn de recunoştinţă pentru serviciile aduse clubului nostru, Cernat va începe o nouă cariera la FC Voluntari ocupând funcţia de director sportiv”, se arată în comunicat.

“Am spus mereu că nu mă văd departe de fotbal atunci când voi agăţa ghetele în cui. A sosit momentul retragerii, însă mi-am dorit continuitate. Ştiu că totul va fi altfel acum, dar pentru mine e o nouă provocare. Şi mă bucur că rămân la un club la care m-am simţit bine şi alături de oameni pe care îi cunosc şi am trăit împreună şi bune şi mai puţin bune”, a spus Cernat.

Florin Cernat, care a împlinit în martie 38 de ani, şi-a început cariera la Oţelul Galaţi, de unde s-a transferat în anul 2000 la Dinamo Bucureşti. După doar un sezon a semnat pentru Dinamo Kiev, unde a evoluat aproape opt ani. A mai jucat la Hajduk Split, Kardemir Karabukspor, Caykur Rizespor, Oţelul Galaţi, FC Viitorul Constanţa, iar din 2016 se afla la Voluntari. A adunat 14 selecţii pentru naţionala României, având şi două goluri marcate.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: activitate retragere Voluntari cariera
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close