Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Giovani Becali, anchetat de procurorii belgieni

Giovani Becali, anchetat de procurorii belgieni

Giovani Becali, anchetat de procurorii belgieni
Sursa foto: giovani becali
19 Sep 2009   •   12:55

Impresarul român Giovani Becali a ajuns în atenţia organelor judiciare belgiene. Acestea anchetează transferul lui Liviu Ciobotariu de la Dinamo la Standard Liege, în 1999.
Acesta este parte a unui dosar în care este cercetat Licio D?Onofrio, vicepreşedinte al clubului Standard Liège. Acesta a fost condamnat deja la şase luni de închisoare în Franţa pentru transferuri ilegale. În prezent, D?Onofrio este suspectat de evaziune fiscală în legătură cu mai multe transferuri de fotbalişti, printre care şi cel din 1999, al lui Liviu Ciobotariu, de la Dinamo Bucureşti la Standard Liège.
Becali este suspectat că nu a declarat la Fisc sumele încasate în urma transferului jucătorului român.

"Am dat o declaraţie ca martor în faţa procurorilor români. Erau prezenţi şi belgienii. Am fost întrebat despre transferul meu la Standard Liege, nu mai reţin exact ce", a spus Liviu Ciobotariu, anchetat de procurorii români alături de Giovani Becali şi Cristi Borcea, scrie Evenmentul Zilei.

Partea belgiană a cerut procurorilor români informaţii despre sumele de bani înregistrate în contabilitatea clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, precum şi banii care au intrat în contul lui Giovanni Becali în urma acestui transfer.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close