Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Incidente la Rapid - FC Braşov: Tânără arsă pe faţă şi gât din cauza torţelor aruncate de suporteri

Incidente la Rapid - FC Braşov: Tânără arsă pe faţă şi gât din cauza torţelor aruncate de suporteri

Incidente la Rapid - FC Braşov: Tânără arsă pe faţă şi gât din cauza torţelor aruncate de suporteri
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Mai 2011   •   21:06

Incidente la meciul Rapid - FC Braşov. O tânără a suferit arsuri grave pe faţă şi pe gât după ce suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice spre teren.

Tânăra, în vârstă de 18 ani, a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului mai ales în zona feţei şi a gâtului. Fata a fost transportată la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.
 
Fanii rapidişti au aprins mai multe torţe încă de la începutul meciului contând pentru ultima etapă din Liga I, „majoritatea dintre ele având o mare putere calorică”, după cum a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Niculae, pentru Mediafax.
 
Pe baza imaginilor surprinse în galeria Rapidului, la finalul partidei, jandarmii au identificat şase persoane care au fost duse la secţia de poliţie. Acestora li s-au întocmit acte de constatare şi au primit interdicţia de a intra pe o arenă sportivă pe perioade de la unu la trei ani. Cei şase suporteri riscă, de asemenea, închisoare de la trei luni la doi ani. 
 
Alte două persoane au primit amenzi de 150, respectiv 250 de lei pentru că s-au urcat pe gardul care separă tribunele de teren, alegându-se în acelaşi timp cu o interdecţie de a intra pe stadion pentru următoarele şase luni.

 


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close