Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: Habar nu am care va fi a 18-a echipă în Liga I

Mircea Sandu: Habar nu am care va fi a 18-a echipă în Liga I

Mircea Sandu: Habar nu am care va fi a 18-a echipă în Liga I
de M.T.    |    05 Iul 2013   •   20:44
Decizia TAS de a da câştig de cauză Universităţii Cluj în litigiul cu Federaţia Română de Fotbal privind licenţa pentru sezonul viitor îi pune în dificultate pe oficialii FRF, preşedintele Mircea Sandu recunoscând că nu ştie care va fi cea de-a 18-a echipă care va evolua în viitoarea ediţie a Ligii I.

În acest moment, 17 echipe din prima ligă îndeplinesc criteriile sportiv şi de licenţiere, o decizie în ceea ce priveşte numărul formaţiilor care vor participa noul sezon al Ligii I urmând să se ia sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv al FRF.

„Habar nu am care va fi a 18-a echipă. Vom vedea mâine, la Comitetul Executiv. Secretarii generali de la FRF şi LPF ne vor prezenta propunerilor lor. Probabil că au aştepta şi ei decizia TAS”, a declarat Sandu pentru Mediafax.

În urma verdictului dat de TAS, preşedintele clubului Universitatea Cluj, Ioan Mărginean, a spus că, dacă directorul administraţiei de licenţiere a FRF, Viorel Duru, nu îşi va da demisia până sâmbătă, când are loc şedinţa Comitetului Executiv, va solicita oficial demiterea acestuia.

„Domnul Mărginean să-şi vadă de echipa lui. Una peste alta, domnul Duru, din toate dosarele pe care le-a făcut până acum în procesul de licenţiere, ăsta a fost singurul respins la TAS. Ar fi mai bine ca domnul Mărginean să-şi vadă de echipa lui, iar pe Duru o să-l penalizez”, a fost replica preşedintelui FRF.

După ce TAS a dat câştig de cauză celor de la U Cluj, acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a anunţat că gruparea pe care o conduce va face o scrisoare oficială prin care va solicita ca echipa să joace în Liga I în sezonul viitor, deoarece cazul este similar cu cel al clujenilor.

„Rapid a făcut de mult cerere să rămână în Liga I. Pot să fac şi eu o astfel de cerere. Şi CSMS Iaşi a făcut cerere, până şi deputaţii de Iaşi au cerut asta”, a mai spus Sandu.

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu Liga I u cluj Rapid licenta
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close