Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Cluj a avut câştig de cauză la TAS şi va putea juca în Liga I

Universitatea Cluj a avut câştig de cauză la TAS şi va putea juca în Liga I

Universitatea Cluj a avut câştig de cauză la TAS şi va putea juca în Liga I
de M.T.    |    05 Iul 2013   •   17:02

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat câştig de cauză Universităţii Cluj în litigiul pe care îl avea cu Federaţia Română de Fotbal în privinţa licenţei pentru sezonul următor, astfel că echipa antrenată de Ionel Ganea va putea evolua în continuare în prima ligă.

„Am primit decizia oficială de la TAS. Universitatea a primit licenţa pentru Liga I. Este o decizie absolut normală. Era logic pentru că ceea ce s-a întâmplat la cele două comisii de licenţiere din ţară a fost o bătaie de joc. Nu se poate ca în România cei care lucrează la Sistemul Naţional de Licenţiere să nu aplice şi să nu ţină cont de legea insolvenţei. Asta este o mare fisură în manualul de licenţiere”, a declarat preşedintele grupării ardelene, Ioan Mărginean, pentru Mediafax.

„Am pierdut foarte mult din cauza instanţelor departamentului de licenţiere. Am pierdut imagine, am pierdut bani, am pierdut jucători din cauza domnului Duru... Dar acum nu mai contează, important este că vom juca în Liga I. Mă bucur enorm pentru aceşti suporteri absolut fantastici ai Universităţii Cluj, ei merită totul”, a mai spus oficialul clujean.

În urma deciziei TAS, în Liga I sunt 17 echipe care îndeplinesc criteriile sportiv şi de licenţiere.

O decizie în ceea ce priveşte numărul echipelor care vor participa în sezonul viitor al Ligii I se va lua, sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

×
Subiecte în articol: tas Liga I Universitatea Cluj licenta
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close