Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Mister Champions League", Yssouf Kone, criticat dur de Paszkany. "E cel mai slab"

"Mister Champions League", Yssouf Kone, criticat dur de Paszkany. "E cel mai slab"

"Mister Champions League", Yssouf Kone, criticat dur de Paszkany. "E cel mai slab"
Sursa foto: yssouf kone
18 Ian 2010   •   16:54

Atacantul adus de CFR Cluj în 2007 special pentru jocurile din Liga Campionilor, Yssouf Kone, nu mai este dorit de patronul echipei. Arpad Paszkany nici nu vrea să mai audă de jucătorul plecat, în acest moment, la Cupa Africii pe Naţiuni şi spune că cine este atât de indolent nu are loc în echipa CFR-ului. Jucătorul susţine că nu ştie despre ce vorbeşte patronul, dar zilele lui Kone la Cluj par numărate.
"Sper ca Yssouf Kone să nu mai joace la CFR Cluj din retur. Sunt discuţii, oferte clare nu sunt pentru el. Eu sincer vă spun că nu aş vrea să mai joace. La Kone nu-mi place lipsa de angajament, avem un program de monitorizare a fiecărui jucător la meciuri. Am discutat cu el şi în vară, când eram dispus să-l las să plece şi făceam şi o afacere bună atunci",a atacat Paszkany.
Nu a fost prima acuză dură lansată de Paszkany la adresa jucătorului din Burkina Faso. Omul de afaceri l-a mai luat în colimator pe Kone şi în urmă cu câteva zile.
"Nu cred că Traore va pleca, au fost doar discuţii pentru el. De plecat poate pleacă Kone. Are cea mai slabă eficienţă în atac dintre toţi atacanţii pe care i-am luat la echipă de când am preluat-o. E sub Anca sau Tilincă", a declarat Paszkany.
Declaraţiile patronului au ajuns deja şi la urechile jucătorilor, dar nu a părut prea afectat de viitorul său la echipa ardeleană.
"Nu vreau să comentez declaraţiile domnului Paszkany, mă concentrez la Cupa Africii. Mai avem nevoie de o remiză ca să ne calificăm mai departe", spus Kone pentru prosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Arpad Paszkany Burkina Faso
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close