Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Naţionala României Under-17, în grupă cu Germania, Olanda şi Cehia la Campionatul European

Naţionala României Under-17, în grupă cu Germania, Olanda şi Cehia la Campionatul European

Naţionala României Under-17, în grupă cu Germania, Olanda şi Cehia la Campionatul European
06 Apr 2011   •   09:23

Marţi a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European Under-17, care se va desfîşura în Serbia între 3 şi 15 mai şi la care este prezentă şi naţionala României.

 
Echipa antrenată de Adrian Văsâi a fost trimisă în Grupa B, unde va evolua alături de Germania, campioana continentală din 2009, Olanda, finalista aceleiaşi ediţii, şi Cehia. Partidele vor avea loc la Smederevo şi la Belgrad, pe 3, 6 şi 9 mai. În Grupa A vor juca Serbia, Anglia, deţinătoarea titlului european, Franţa şi Danemarca.
 
Primele trei clasate din fiecare grupă se califică direct la Campionatul Mondial din Mexic, acesta fiind şi obiectivul echipei României. „Este o grupă în care se poate întâmpla orice. Suntem încrezători şi visăm la Mondiale”, a declarat Miodrag Belodedici, directorul departamentului de juniori din FRF.
 
Deşi au parte de o grupă infernală, tinerii jucători români sunt optimişti. „Am mare încredere că ne calificăm la Campionatul Mondial. Nu avem nimic de pierdut”, spune Darius Buia, completat de Fabian Himcinschi, unul dintre cei mai buni jucători din preliminarii: „Nu e chiar atât de rău, prin forţa grupului putem învinge pe oricine. Mergem în Mexic!”.

×
Subiecte în articol: Campionatul European Serbia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close