Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Platini, după vizita la noul Stadion Naţional: Aveţi unde juca, dar nu aveţi jucători

Platini, după vizita la noul Stadion Naţional: Aveţi unde juca, dar nu aveţi jucători

Platini, după vizita la noul Stadion Naţional: Aveţi unde juca, dar nu aveţi jucători
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Mai 2011   •   12:48

Michel Platini a vizitat sâmbătă Stadionul Naţional. Preşedintele UEFA a avut nevoie de numai jumătate de oră pentru a trage concluziile - construcţia este impresionantă. Meciul de fotbal amical dintre România şi Argentina se va juca aici pe 10 august. Totuşi, mai în glumă, mai în serios, Platini a declarat că pe un astfel de stadion trebuie să joace fotbalişti valoroşi pe care Naţionala României încă... nu îi are.

Relaxat şi pus pe glume, Michel Platini a ajuns la Stadionul Naţional la ora stabilită. I-a salutat pe oficiali, apoi pe jurnalişti.

Preşedintele UEFA a venit să vadă cum decurg lucrările la stadion. Jumătate de oră s-a plimbat pe şantier. A admirat  arena care va avea o capacitate de 55.000 de locuri şi a discutat cu autorităţile. Apoi a venit momentul adevărului.

Cu toate acestea, preşedintele FRF nu s-a sfiit să amintească faptul că România nu are în momentul acesta jucători care să facă cinste noului stadion.

Iar reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal aşteaptă ca jucătorii începători să se perfecţioneze.

Stadionul Naţional va fi inaugurat pe 10 august. Tot atunci va avea loc şi meciul de fotbal amical dintre România şi Argentina. Autorităţile promit că stadionul va fi pregătit pentru amical.

Anul viitor stadionul de la Bucureşti va găzdui finala Ligii Europa.

 

×
Subiecte în articol: Michel Platini UEFA stadion jucatori fotbal
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close