Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Somnorosul" Tamaş nu ajunge la antrenament şi Rednic îl exclude din lotul lui Dinamo

"Somnorosul" Tamaş nu ajunge la antrenament şi Rednic îl exclude din lotul lui Dinamo

"Somnorosul" Tamaş nu ajunge la antrenament şi Rednic îl exclude din lotul lui Dinamo
Sursa foto: gabriel tamas
08 Iun 2009   •   16:42

Gabriel Tamaş are în această perioadă un "lipici" teribil la scandal. Fundaşul a ratat câştigarea titlului de campion cu Dinamo şi a pierdut, mai nou, convocarea la primul meci al "naţionalei" lui Răzvan Lucescu. În schimb, Tamaş nu s-a chinuit să îşi revină la forma de altă dată şi l-a sunat, duminică, pe antrenorul Mircea Rednic, spunându-i că este la Braşov şi că s-a trezit prea târziu pentru a mai putut ajunge la antrenamentul de la ora 11.
Fundaşul de 25 de ani, care a trecut deja pe la echipe din Turcia, Rusia, Spania şi Franţa, a fost acuzat de antrenorul Mircea Rednic că, deşi antrenamentul era la o oră accesibilă, 11 dimineaţa, Tamaş nu s-a putut trezi decât la ora 10:30, moment în care l-a sunat pe antrenorul său. Întrebat mai apoi, Tamaş, a fost enervat că i se pune în cârcă acest episod, spunând că acesta este felul conducerii de a-i pune pe umeri responsabilitatea pierderii titlului.
?Tamaş m-a sunat duminică dimineaţă, pe la ora 10:30 şi mi-a zis că nu vine la antrenament. Era la Braşov şi nu avea cum să ajungă în 30 de minute la şedinţa de pregătire, abia se trezise. Ce puteam să-i mai zic? Vino? În nici un caz! Cu ce ajungea? Cu avionul, cu deltaplanul? Am înţeles că se va întoarce înapoi în Franţa?, a declarat Rednic pentru dinamovisti.ro.
Tamaş a fost foarte surprins că nu a beneficiat de mai multă înţelegere în acest caz, dar se poate consola cu gândul că foarte curând se întoarce la echipa sa, Auxerre, şansele ca Dinamo să încerce să îl cumpere definitiv fiind în acest moment nule.
"Eu l-am sunat pe nea' Mircea şi mi-a spus că sunt învoit. Acum văd că nu am fost învoit. Speram să aibă curajul să îmi spună în faţă, sau măcar la telefon. Nu vreau eu să spun mai multe lucruri acum. Vor să găsească un ţap ispăşitor pentru ratarea campionatului şi gata, m-au găsit pe mine", a precizat Tamaş, potrivit prosport.
Fotbalistul nu este deloc străin de scandaluri, el fiind trimis şi în trecut la echipa a doua după un conflict cu antrenorul Rednic. De asemenea, Tamaş este considerat un client fidel al cluburilor bucureştene, susţinerea lui Cristi Borcea fiind singurul lucru care l-a ţinut în lotul primei echipe după astfel de episoade.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close