Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a primit trofeul de campioană a Ligii I, după o festivitate spectaculoasă. Roş-albaştrii, premiaţi de Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Bellu

Steaua a primit trofeul de campioană a Ligii I, după o festivitate spectaculoasă. Roş-albaştrii, premiaţi de Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Bellu

Steaua a primit trofeul de campioană a Ligii I, după o festivitate spectaculoasă. Roş-albaştrii, premiaţi de Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Bellu
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    20 Mai 2014   •   23:50

Jucătorii Stelei au primit trofeul, medaliile şi tricourile de campioni la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, după o festivitate spectaculoasă, în cadrul căreia au fost premiaţi de nume importante ale sportului românesc.

Ilie Năstase, îmbrăcat în uniformă militară, a oferit medaliile jucătorilor stelişti, Larisa Iordache le-a dat tricourile galbene cu numărul 25, iar Octavian Bellu le-a înmânat câte o sticlă cu şampanie.

Sărbătoarea campionilor a început imediat după sfârşitul meciului cu Oţelul, încheiat la egalitate, scor 2-2. Nocturna Arenei Naţionale s-a stins, moment în care spectatorii au putut admira un un joc de lasere, iar pe gazon au fost proiectate emblema Stelei, LPF şi numele sponsorului principal al Stelei.

Înainte de decernarea medaliilor, Paula Seling şi Ovi au cântat piesa Miracle, care a reprezentat România la Eurovision, iar pe teren a fost proiectat cu laser numărul 25, numărul titlurilor câştigate de Steaua de-a lungul timpului.

În afara jucătorilor şi a membrilor staffului tehnic au mai primit medalii fiica lui Mitică Neagu, maserul Stelei decedat în urmă cu câteva lui, care a fost premiată în memoria tatălui său, şi Teodora Stoica, fiica managerului stelist Mihai Stoica, condamnat în Dosarul Transferurilor.

De asemenea, la festivitate au luat parte foştii jucători stelişti Alexandru Bourceanu şi Vlad Chiricheş, transferaţi la Trbazonspor, respectiv Tottenham Hotspur.

„A fost un an foarte greu pentru noi. Am început noul campionat cu meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, apoi am avut o perioadă mai nefastă în campionat. Am terminat campionatul aşa cum trebuie să o facă o campioană. Sunt foarte mândru. Au fost multe momente dificile. În iarnă au fost momente când mi-a fost teamă, dar meciurile cu Astra ne-au adus pe drumul bun”, a declarat tehnicianul campioanei, Laurenţiu Reghecampf.

În acelaşi timp, Lucian Sânmărtean, aflat la primul titlu din carieră în Liga I, a spus că transferul la Steaua i-a adus împlinirea din punct de vedere profesional.

„Mă simt fericit, împlinit, că am ajuns la un club atât de valoros şi am reuşit să câştigăm titlul. Ne dorim foarte mult să obţinem eventul şi sperăm să câştigăm Cupa României”, a precizat fostul vasluian.

„Este un an senzaţional, e rodul muncii noastre de un an de zile. Mulţumim suporterilor, lui Mister, este o seară minunată. Sper să câştigăm Cupa şi atunci va fi un sezon nu reuşit, ci foarte reuşit, a completat căpitanul Mihai Pintilii, care a ridicat trofeul oferit campioanei, înmânat de antrenorul lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close