Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a terminat la egalitate cu Oţelul, scor 2-2, în ultima etapă din Liga I

Steaua a terminat la egalitate cu Oţelul, scor 2-2, în ultima etapă din Liga I

Steaua a terminat la egalitate cu Oţelul, scor 2-2, în ultima etapă din Liga I
de M.T.    |    20 Mai 2014   •   22:21

Steaua a terminat campionatul în care a cucerit cel de-al 25-lea titlu din istoria clubului cu o remiză pe Arena Naţională, 2-2 cu Oţelul Galaţi.

Roş-albaştrii au revenit de două ori după ce au fost conduşi şi au evitat astfel un al doilea eşec în actualul sezon, astfel că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf încheie stagiunea cu o singură înfrângere, 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu.

Înaintea partidei a fost intonat imnul României de către prim-tenorul Operei Naţionale, Iordache Basalic, şi artistul Mihai Napu, iar fostul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, transferat în iarnă la Trabzonspor, a intrat pe teren alături de foştii săi coechipieri.

Gălăţenii nu au fost impresionaţi de atmosfera de sărbătoare de pe stadion şi au pus mari probleme campionilor. Mai mult decât atât, în minutul 62, Milea a deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Avantajul oaspeţilor a durat doar şase minute, Keşeru egalând cu un lob elegant din interiorul careului.

Oţelul a revenit la conducere în minutul 83, atunci când Pârvulescu a trimis în propria poartă centrarea lui Filip, însă acelaşi Keşeru a făcut dubla cinci minute mai târziu şi a stabilit rezultatul final.

Prin cele două reuşite ale lui Keşeru, Steaua a depăşit bariera de 100 de goluri marcate în acest sezon, roş-albaştrii înscriind de 101 ori în toate competiţiile.

Steaua poate încheia sezonul cu primul event din 1997, dacă va reuşi vineri să câştige finala Cupei României cu Astra Giurgiu.

Tot marţi, într-un alt meci din ultima etapă a Ligii I, Pandurii Tg. Jiu s-a impus cu 3-0 pe terenul Universităţii Cluj. Pentru gorjeni au marcat Şendroiu, Dos Santos şi Erico.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close