Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională: „Sunt alţi jucători care pot duce greu, nu e nicio pierdere”

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională: „Sunt alţi jucători care pot duce greu, nu e nicio pierdere”

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională: „Sunt alţi jucători care pot duce greu, nu e nicio pierdere”
de M.T.    |    05 Apr 2013   •   11:35

La doar 26 de ani, Ştefan Radu a anunţat că renunţă la echipa naţională. Anunţul fundaşului a fost făcut la finalul partidei cu Fenerbahce, din sferturile de finală ale Europa League.

„Da, cu siguranţă o să spun pas următoarelor convocări. Probabil că voi avea o discuţie şi cu Piţurcă, după perioada asta grea care mă aşteaptă la Lazio, cu meciuri foarte importante”, a declarat Radu pentru Dolce Sport.

Fostul dinamovist a explicat şi motivele pentru care a luat această decizie: „N-am avut evoluţii foarte apreciate la naţională. Sunt jucători care pot duce greul acolo, nu este nicio pierdere din punctul meu de vedere”.

Cel care dezvăluise în premieră intenţia lui Ştefan Radu de a se retrage de la echipa naţională a fost Ioan Becali: „S-a simţit stingher la aceasta echipă naţională, nu a legat prietenii. El nu are prieteni la lot. Este un alt tip de om, care vrea să îşi trăiască viaţa în alt stil, cu soţia, cu copiii, cu prietenii puţini pe care îi are”.

Căpitanul lui Lazio a comentat şi faza care a dus la acordarea penaltyului din care Fenerbahce a deschis scorul în victoria cu 2-0.

„Nu ştiu ce să zic, am atins mingea cu mâna, dar involuntar. Am sărit la cap, iar mingea mi-a căzut pe mână”, a explicat Radu.


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close