Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Veste uriașă pentru fanii Stelei. Ce anunț a făcut Gigi Becali

Veste uriașă pentru fanii Stelei. Ce anunț a făcut Gigi Becali

Veste uriașă pentru fanii Stelei. Ce anunț a făcut Gigi Becali
17 Mar 2016   •   12:04

Gigi Becali a anunţat că oficialii MApN i-au transmis că noul stadion din Ghencea va avea 55-60.000 de locuri. Este o cifră umflată de patronul Stelei sau se pregăteşte un nou mega proiect în Bucureşti? Una peste alta, sunt semne de întrebare asupra fezabilităţii unei asemenea construcţii, scrie ProSport.
 

Patronul FC Steaua a avut miercuri o întâlnire cu oficialii MApN, pentru a discuta despre rezolvarea problemelor cu marca, dar şi de întoaracerea echipei de fotbal în Ghencea. Reprezentanţii Ministerului Apărării i-au transmis însă că echipa se poate antrena în complexul Ghencea, dar ar fi indicat să nu-şi joace acolo meciurile, deoarece arena urmează să fie dărâmată: ”Acum se pune problema construirii stadionului. Mi-au spus că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că mâine-poimâine vor începe demolările şi se va mări stadionul, va ajunge la 55-60.000 de locuri", a dezvăluit Becali.

Banii ar urma să fie asiguraţi de Compania Naţională de Investiţii, cea care a finanţat şi ridicarea stadioanelor din Târgu Jiu şi Craiova şi care va investi şi în refacerea arenelor din Ştefan cel Mare şi Giuleşti. Toate cele trei arene bucureştene vor fi utilizate şi ca terenuri de antrenamente pentru EURO 2020, care se va desfăşura la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: steaua stadion Gigi Becali
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close