Antena 3 CNN Sport Impresarul lui Radu Drăguşin, cel mai scump jucător român din istorie: "A fost o decizie foarte grea"

Impresarul lui Radu Drăguşin, cel mai scump jucător român din istorie: "A fost o decizie foarte grea"

Radu Drăguşin a trecut de controlul medical la Tottenham şi va semna, în această dimineaţă contractul cu echipa londoneză. Drăguşin va deveni, astfel, cel mai scump jucător român din istorie.

de Violeta Moroianu    |    11 Ian 2024   •   11:25

Tottenham plăteşte pentru el peste 30 de milioane de euro. Radu Drăguşin este al patrulea român din istorie care joacă pentru Tottenham după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu Radu Drăguşin, cel mai scump fotbalist român din istorie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Florin Manea, impresarul fotbalistului român, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN că decizia luată de Drăguşin a fost una "foarte grea".

"A fost o decizie foarte grea. Două cluburi mari. E normal. La un moment dat, rămâneam cu inima aşa. Şi dacă alegeam Bayern ne părea rău de Tottenham şi invers. Dar, Tottenham au fost primii care ne-au căutat, noi ne-am făcut cam toate planurile spre Tottenham. Dimineaţă la ora 08.00 am informat pe toată lumea de decizia noastră.

Şi-a dorit de mic să joace în Premier League. A contat foarte mult şi faptul că s-a simţit foarte dorit, nu că n-ar fi fost dorit şi de Bayern, doar că Bayern apărând în ultima zi, noi vorbeam deja de 2-3 săptămâni cu Tottenham. A avut discuţii cu antrenorul, a vorbit şi cu antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, a fost impresionat, dar din păcate, câteodată în viaţă, trebuie să alegi şi a fost o alegere foarte grea.

Îmi aduc aminte când a semnat cu Juventus, la 16 ani, nu era fericit şi l-am întrebat de ce nu era fericit. Mi-a spus: Florin, Juventus aduc cei mai buni jucători din lume în fiecare an, eu trebuie să rămân aici şi să demonstrez. Atunci voi fi fericit. Cam acelaşi sentiment îl încearcă şi aici. Este fericit, dar îşi doreşte foarte mult să se impună, să contribuie şi să joace", a declarat Florin Manea.

×
Subiecte în articol: Radu Drăguşin Tottenham
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close