Antena 3 CNN Sport Nadia Comăneci și Mihai Covaliu au semnat pe peretele olimpicilor la Lausanne

Nadia Comăneci și Mihai Covaliu au semnat pe peretele olimpicilor la Lausanne

Nadia Comăneci și Mihai Covaliu au semnat la Lausanne, în Casa Olimpică, pe peretele desemnat olimpicilor. Cei doi campioni olimpici au primit Diploma Oly din partea președintelui CIO Thomas Bach.

Nadia Comăneci și Mihai Covaliu au semnat pe peretele olimpicilor la Lausanne
Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român
de Claudia Popovici    |    05 Dec 2022   •   21:23

Cei doi s-au aflat la Lausanne cu ocazia reuniunii Comitetului Executiv al Comitetului Internațional Olimpic (CIO), fiindu-le recunoscute cu această ocazie meritele olimpice din partea Asociației Mondiale a Olimpicilor, din partea căruia au primit Certificatul de Recunoștere, Diploma Oly.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Sunt mândru să primesc recunoaștere pentru contribuția mea ca sabrer dublu medaliat olimpic, aur la JO Sydney 2000 și bronz la JO Beijing 2008.

Cele 4 ediții de Jocuri la care am participat ca sportiv, din 1996 în 2008, plus cele două în care am participat ca antrenor, argint cu echipa la JO Londra 2012, plus cea de la JO Rio 2016, au fost cele mai frumoase experiențe din cariera mea" , a punctat momentul Mihai Covaliu, președinte COSR, citat de pagina de Facebook oficială a Comitetul Olimpic și Sportiv Român(COSR).

Nadia Comăneci este cea mai medaliată sportivă din România la Jocurile Olimpice. Nadia a câștigat la două ediții de Jocuri, Montreal 1976 și Moscova 1980, 9 medalii: 5 de aur, 3 de argint, 1 bronz.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close