Antena 3 CNN Sport Off Sport 1.000 de persoane la mitingul suporterilor Universităţii Craiova: "Fără noi fotbalul n-are culoare"

1.000 de persoane la mitingul suporterilor Universităţii Craiova: "Fără noi fotbalul n-are culoare"

1.000 de persoane la mitingul suporterilor Universităţii Craiova: "Fără noi fotbalul n-are culoare"
Sursa foto: Foto arhiva sptfm.ro
06 Apr 2012   •   18:41
Update 19.50 - Mitingul organizat de suporterii echipei Universitatea Craiova, vineri, având ca principal mesaj "Dreptate pentru Ştiinţa", s-a încheiat după aproximativ o oră şi jumătate de la începere, la manifestaţia de la Craiova fiind prezente aproximativ 2.000 de persoane.

Aproximativ 1.000 de persoane participă, vineri, la Craiova, la mitingul suporterilor echipei Universitatea Craiova, principalul mesaj al manifestaţiei fiind "Dreptate pentru Ştiinţă", informează Mediafax.

Mitingul a început la ora 18.00, fanii afişând mai multe bannere: "Ne e dor şi doare, fără noi fotbalul nu are culoare", "Dreptate pentru Ştiinţa", "Ştiinţa nu moare", "24.03 - 47 de arestaţi, 6.04...".
   
Liderii galeriei craiovene acuză FRF şi LPF au sabotat mitingul delegându-i la meciuri pe foşti jucători ai Craiovei Maxima, astfel încât aceştia să nu participe la manifestaţie (Donose, Tilihoi şi Negrilă la Liga a III-a, Beldeanu şi Cămătaru la Liga I).
   
Printre participanţii la miting se numără şi tehnicianul Sorin Cârţu şi mama lui Cristi Neamţu, Ioana Cioboată.
   
Câteva sute de suporteri au participat şi în 24 martie, la Bucureşti, la un miting al fanilor craioveni, marcat de incidente în urma cărora au fost conduse la secţiile de poliţie şi sancţionate 47 de persoane.
   

×
Subiecte în articol: Craiova Universitatea Craiova miting
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close