Antena 3 CNN Sport Off Sport A căzut mitul David Beckham! Sportivul, controlat la testicule de o prezentatoare TV: E mică! (VIDEO)

A căzut mitul David Beckham! Sportivul, controlat la testicule de o prezentatoare TV: E mică! (VIDEO)

A căzut mitul David Beckham! Sportivul, controlat la testicule de o prezentatoare TV: E mică! (VIDEO)
21 Ian 2010   •   13:50


Starul lui AC Milan, David Beckham s-a aflat în centrul unui eveniment neplăcut după ce o prezentatoare TV a încercat să îl apuce de testicule, informează London Evening Standard.

Beckham, în vârstă de 34 de ani, a fost "atacat" de blonda Elena Di Cioccio, de la emisiunea Le Iene (hienele), în timp ce acorda un interviu pentru alte televiziuni. Elena Di Cioccio l-a apucat de testicule pe fostul căpitan al Angliei pentru că dorea să vadă cât de dotat este Beckham, după ce Armani l-a înlocuit pe sportiv cu Cristiano Ronaldo pentru imaginea liniei sale de lenjerie intimă.

În timpul colaborării cu Armani, Beckham a apărut într-o reclamă care a ridicat multe semne de întrebare cu privire la dotarea lui. Victoria Beckham a susţinut şi ea că în campania creatorului de modă italian nu era nimic trucat, însă Di Cioccio a dorit să se convingă singură.

Înarmată cu o mănuşă galbenă s-a strecurat printre camerele de filmat şi a reuşit să îl atingă pe Beckham în zona genitală. Fotbalistul s-a dat imediat înapoi şi a părut şocat, în timp ce gărzile de corp au îndepărtat-o pe prezentatoare. Nu înainte ca aceasta să strige în gura mare: "E mică, Beckham!"



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close