Antena 3 CNN Sport Off Sport Adi Mutu nu reuşeşte să folosească un aparat de fotocopiat într-o recentă reclamă din Italia (VIDEO)

Adi Mutu nu reuşeşte să folosească un aparat de fotocopiat într-o recentă reclamă din Italia (VIDEO)

Adi Mutu nu reuşeşte să folosească un aparat de fotocopiat într-o recentă reclamă din Italia (VIDEO)
Sursa foto: adrian mutu
27 Mar 2009   •   16:39

Fotbalistul român Adrian Mutu a fost ales de compania italiană Sky Sport să apară în cea mai nouă reclamă, prin care se încearcă transmiterea ideii că sportul este la el acasă în redacţia Sky. Atacant la echipa italiană Fiorentina şi foarte respectat de iubitorii fotbalului din "Cizmă", Mutu apare în reclamă îmbrăcat în echipamentul de joc al formaţiei "Viola", încercând să folosească o maşină de fotocopiat ca şi cum ar fi lucrat acolo în fiecare zi.
De-a lungul timpului, "Briliantul" a mai apărut în diverse reclame în străinătate, prima apărând odată cu statutul de vedetă. Imediat după transferul la Chelsea, în 2003, Mutu a fost protagonistul unei reclame la o băutură răcoritoare recunoscută internaţional, pentru ca anul trecut să ia, din nou parte dintr-o reclamă la acelaşi produs. De această dată, pe lângă Mutu au mai apărut şi Bogdan Lobonţ şi Ciprian Marica.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu reclama AC Fiorentina
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close