Antena 3 CNN Sport Off Sport Adi Mutu, prins de carabinieri cu un ?bărbat dubios? în portbagaj

Adi Mutu, prins de carabinieri cu un ?bărbat dubios? în portbagaj

Adi Mutu, prins de carabinieri cu un ?bărbat dubios? în portbagaj
25 Noi 2008   •   12:42

Internaţionalul român Adrian Mutu a ajuns de râsul italienilor, după ce a căzut victima unei farse la celebra emisiune de divertisment Scherzi a Parte, a anunţat site-ul oficial al Fiorentinei. Mutu se alătură astfel unui lung şir de vedete din fotbalul italian care au fost păcălite de realizatorii respectivei emisiuni, precum Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Gianluigi Buffon, Gennaro Gatusso sau Marco Materazzi.
Conform CanCan, la finalul unui antrenament efecetuat alături de colegii săi de la Fiorentina, Mutu s-a suit în maşină şi a plecat grăbit spre casă, unde îl aşteapta Consuelo şi cele două fetiţe. Cu puţin timp înainte să ajungă la reşedinţa sa, poliţiştii i-au făcut însă semn lui Adi să tragă pe dreapta. Deşi spera că totul se va rezolva ca deobicei cu o poză pentru fiecare poliţist şi câte un autograf pentru copiii lor, Mutu a rămas surprins când aceştia i-au cerut actele şi l-au rugat să deschidă portbagajul maşinii.
În acel moment, Mutu a părut mai surprins decât carabinierii, când a văzut că în portbagaj era închis un bărbat dubios, care era un urmărit general. Oamenii legii i-au spus lui Mutut că situaţia sa este delicată şi că trebuie să îi însoţească la secţie, fiind posibil să fie şi arestat.
Adi era uluit, scrie CanCan, însă zâmbetul i-a revenit pe buze după câteva minute bune, când i s-a spus că este vorba despre o farsă. Episodul cu Mutu va fi transmis pe Canale 5 la începutul lui 2009. Emisiunea a făcut peste 500 de farse unor celebrităţi din Italia, dar şi unor vedete internationale. Kevin Kostner, Flavio Briatore, Dustin Hoffman şi Adriano Galliani sunt alte nume grele care au căzut victime.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close