Antena 3 CNN Sport Off Sport Adriano a rănit accidental o femeie. Atacantul dezminte incidentul

Adriano a rănit accidental o femeie. Atacantul dezminte incidentul

Adriano a rănit accidental o femeie. Atacantul dezminte incidentul
de M.T.    |    25 Dec 2011   •   13:54

Adriano, atacantul echipei Corinthians, a rănit accidental o femeie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a tras cu arma unui poliţist care este garda de corp a fotbalistului de 29 de ani.

 
Conform presei braziliene, incidentul s-a petrecut după ce fostul jucător al lui Inter Milano a plecat de la o petrecere care a avut loc în cartierul Bara de Tijuca din Rio de Janeiro, Adriano fiind însoţit de trei tinere şi garda sa de corp.
 
Adriano s-a jucat cu arma poliţistului, aceasta s-a descărcat, iar glonţul a rănit o tânără aflată în maşina jucătorului”, a declarat locotenentul Tomas da Silva.
 
Tânăra rănită, în vârstă de 20 de ani, se numeşte Adriene Pinto şi a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri, iar acum situaţia ei este stabilă.
 
Fostul atacant al naţionalei Braziliei a refuzat să se deplaseze la secţia de poliţie după incident şi a negat că ar fi vinovat de ceea ce s-a întâmplat.
 
Eu am stat pe scaunul din faţă, împuşcătura a venit din spate”, a explicat Adriano într-un comunicat oficial, conform Globoesporte.

 

×
Subiecte în articol: Corinthians Brazilia Rio de Janeiro pistol
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close