Antena 3 CNN Sport Off Sport Adversara FCSB din Europa League vrea să se retragă din campionat

Adversara FCSB din Europa League vrea să se retragă din campionat

Adversara FCSB din Europa League vrea să se retragă din campionat
Sursa foto: Foto: S.S. Lazio/ Facebook
12 Dec 2017   •   18:27

Preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, se gândeşte la retragerea echipei din campionatul Italiei, fiind nemulţumit de arbitrajul contra formaţiei lui Simone Inzaghi.

Claudio Lotito, Simone Inzaghi, dar şi componenţi ai echipei consideră că Lazio a avut de suferit în ultimele patru meciuri din cauza arbitrajului.

„Noi jucăm contra 12 nu contra 11” a spus mijlocaşul Parolo după meciul cu Torino, pierdut de Lazio, scor 1-3.

La meciul de luni, arbitrul Piero Giacomelli nu a acordat un penalti în favoarea gazdelor, după ce Falque a atins mingea cu mâna în propriul în careu, iar apoi, folosind arbitrajul video, a decis eliminarea atacantului Ciro Immobile care l-a lovit cu capul în gură pe Nicolas Burdisso, informează news.ro.

Formaţia Lazio Roma, adversara FCSB în 16-imile Ligii Europa, a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Torino, într-un meci din etapa a XVI-a din Serie A, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică.

FCSB şi Lazio Roma se vor întâlni în 16-imile de finală ale Ligii Europa, la 15 februarie, pe Arena Naţională, şi la 22 februarie, în Italia.

×
Subiecte în articol: europa league FCSB adversara lazio
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close