Antena 3 CNN Sport Off Sport Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy rămâne în arest

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy rămâne în arest

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy rămâne în arest
14 Oct 2011   •   15:33

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy rămâne în arest. Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul lui Ionu Tănăsoaia la decizia de arestarea preventivă.

Motivarea judecătorului în cazul celui suspectat că l-a ucis pe baschetbalistul american: "Lăsarea în libertate a inculpatului a crea o stare de teamă că riposta legii nu este fermă".

Unul dintre motivele pentru care judecătorii au decis arestarea preventivă este faptul că  "inculpatul are domiciliul în aceeaşi localitate cu unii martori", precum şi"posibilitate de a se produce alte fapte cu consecinţe grave". Motivare: "Sunt audiate 22 de persoane ca martori, persoane ce au fost de faţă.

Potrivit motivării, baschetbalistul consumase băuturi alcoolice, fapt confirmat de martori şi de fişa întocmită de medicii de la urgenţă.

Avocatul suspectului a declarat că agresorul "nu a realizat ce înălţime are victima şi de teamă să nu fie lovit a atacat el primu."

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dispus, la data de 10 octombrie, reţinerea şi totodată au pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Ionuţ Adrian Tănăsoaia, în vârstă de 25 de ani, sub acuzaţiile de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în zona capului. Sportivul a suferit două atacuri de cord şi a murit la o jumătate de oră după ce a ieşit din operaţie. Poliţiştii au audiat 20 persoane în acest caz.

Ştire în curs de actualizare.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close