Antena 3 CNN Sport Off Sport Amelia explică cum i-a parat penalty-ul lui Ronaldinho: A fost ca în jocurile pe consolă (VIDEO)

Amelia explică cum i-a parat penalty-ul lui Ronaldinho: A fost ca în jocurile pe consolă (VIDEO)

Amelia explică cum i-a parat penalty-ul lui Ronaldinho: A fost ca în jocurile pe consolă (VIDEO)
01 Dec 2008   •   14:31

Portarul Marco Amelia a salvat o lovitură de pedeapsă în prima repriză şi a ghicit colţul pe care Ronaldinho a şutat la al doilea penalty, pe finalul meciului Palermo ? AC Milan, încheiat cu scorul de 3-1.
El a explicat pentru presa din Italia că a reuşit să îi apere penalty-ul lui Ronaldinho cu ajutorul experienţei din jocurile pe consolă. ?Era ca şi cum jucam împotriva lui Ronaldinho pe Playstation! A alergat identic spre minge, a fost foarte ciudat. Am văzut în ultima secundă că a schimbat unghiul, aşa că am plonjat spre minge. Aproape că am apărat şi al doilea penalty, dar ar fi fost prea mult?, a spus Amelia.
Amelia oferise primul penalty, după ce l-a faultat în careu pe Alexandre Pato, dar şi-a spălat greşeala. A fost o evoluţie splendidă pentru Amelia, mai ales că Palermo a câştigat. Amelia este portarul numărul doi al naţionalei Italiei, după Gianluigi Buffon.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Ronaldinho
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close