Antena 3 CNN Sport Off Sport Angela Merkel l-a felicitat pe Vettel pentru titlul mondial

Angela Merkel l-a felicitat pe Vettel pentru titlul mondial

Angela Merkel l-a felicitat pe Vettel pentru titlul mondial
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    24 Noi 2013   •   23:13

Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat, duminică, pe pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel pentru al patrulea său titlu mondial consecutiv, "o performanţă excepţională".

"Îl felicit pe Sebastian Vettel pentru titlul mondial. Patru titluri consecutive reprezintă o performanţă excepţională. Alături de milioane de fani, mă bucur pentru el şi pentru echipa lui şi îi urez succes în viitor", a precizat Merkel într-un comunicat, informează AFP, potrivit Mediafax.

Campion mondial pentru a patra oară consecutiv de la finalul lunii octombrie, germanul Sebastian Vettel (Red Bull) a continuat seria excepţională de victorii şi la ultima etapă a sezonului, duminică, în Brazilia. Vettel a egalat în Brazilia recordul de nouă victorii consecutive, deţinut de italianul Alberto Ascari din 1953.

Cele mai multe succese consecutive în Formula 1 le avea italianul Alberto Ascari, nouă, recordul său fiind stabilit în două sezoane, 1952, când a câştigat şase curse, şi 1953. Sebastian Vettel a ajuns, duminică, la a noua victorie consecutivă în 2013 şi a 39-a din carieră, 13 dintre acestea fiind obţinute anul acesta.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Braziliei, ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, reuşind să egaleze recordul de nouă victorii consecutive, deţinut de italianul Alberto Ascari din 1953.

×
Subiecte în articol: Sebastian Vettel
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close